VRF-Järjestelmät

Vakiona lämpöpumppuominaisuus ja korkea EER!

Lyömätön hyötysuhde!

Mitä VRF tarkoittaa?

VRF on lyhenne sanoista Variable Refrigerant Flow eli vaihteleva kylmäainevirtausteknologia. Tätä teknologiaa käyttävä järjestelmä mahdollistaa jopa 64:n sisäyksikön liittämisen yhteen ulkoyksikköön. Kylmäaineen virtauksen vaihtelu toteutetaan joko invertteriohjatulla kompressorilla tai monella eri tilavuuden kompressorilla, jotka mukautuvat kiinteistön jäähdytys- ja lämmitystarpeisiin.

Miksi VRF-teknologia on järkevä valinta?

  • Yhden ulkoyksikön yhdistäminen moneen sisäyksikköön on energiatehokasta.
  • Voit valita jäähdytyksen tai lämmityksen.
  • Kehittyneimmät mallit mahdollistavat joidenkin sisäyksikköjen jäähdytyksen ja toisten lämmityksen samanaikaisesti toisistaan riippumatta. Tällaisissa tapauksissa järjestelmän energiansäästö on erityisen suuri.
  • Järjestelmä ei vaadi sisätiloihin erillistä konehuonetta.
  • Tarjoaa joustavasti eri tarkoituksiin sopivia yksiköitä.
  • Soveltuu hyvin toimisto-, myymälä-, hotelli-, kerrostalo- ja teollisuusrakennuksiin, niin saneeraus- kuin uudiskohteisiinkin.

Toshiba VRF-Tuotteet

Samsung-tuotteet

Mitsubishi-tuotteet

Elcool ja MV-Jäähdytys yhdistivät voimansa

Yhdistymisen myötä Elcoolin palvelualue on nyt valtakunnallinen ja käytössämme on MV-Jäähdytyksen varaosa- ja korvauslaitevarastot eri puolilla Suomea. Palvelemme asiakkaitamme nyt jo yli 200 hartiaisen henkilöstömme voimin. Tutustu tästä MV-Jäähdytyksen lämmitys -palveluihin.