Jäähdytys

Arvostettua huippuosaamista jäähdytykseen!

Koeteltua osaamista jäähdytykseen

Olemme Galletti jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmien maahantuoja. Galletti tuotteet ovat pääosin Eurovent sertifioituja. Galletti vedenjäähdyttimelle on mahdollista saada 5-vuoden tehdastakuu laitehankinnan yhteydessä. Takuu edellyttää aina säännöllistä vuosihuoltoa valtuutetun huoltoliikkeen toimesta.

Lataa Galletti-esite tästä

Tuotteistamme löytyvät LU-VE konserniin kuuluvat Tecnair vakioilmastointikojeet.

Tuotamme asiakkaillemme energiatehokkaita kylmäteknisiä kokonaisratkaisuja järjestelmien suunnittelusta ja projektoinnista aina huoltoon ja ylläpitoon asti. Näitä palveluita tukee vahva osaamisemme automaatiossa ja sähkötekniikassa. Asiakkaitamme ovat teollisuus, liike-, toimisto- ja atk-tilat, ja meillä on laaja kokemus erilaisista jäähdytystarpeista sekä toteutustavoista.

Ammattilaisen avulla energia- ja kustannustehokkuuteen

Laitevalinnassa oikeat ominaisuudet ovat vähintäänkin yhtä tärkeä peruste kuin hinta. Kiinteistön omistajan/laitteiston käyttäjän onkin syytä olla vahvasti mukana jäähdytysratkaisun valinnassa, jotta todelliset tarpeet tulevat ajoissa ja kunnolla esille.

Jotta laitevalinta onnistuisi, kannattaa ottaa avuksi joko valtuutettu kylmäliike jolla on vankka kokemus tai suunnittelutoimisto, josta löytyy ammattitaitoinen kylmäjärjestelmien suunnittelija. Ammattilainen tuntee jatkuvasti kehittyvän laitevalikoiman ominaisuuksineen ja lisävarusteineen ja pystyy ehdottamaan energia- ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Asiantuntijan kanssa pääset optimoituun lopputulokseen.