Ilmalämpöpumput

Huippu hyötysuhde!

Monta hyötyä, tuntuvaa säästöä

Ilmalämpöpumppu ottaa alhaisessa lämpötilassa olevaa energiaa ympäristöstä, nostaa sen lämpötilaa ja siirtää syntyneen lämpöenergian rakennuksen ja käyttöveden lämmitykseen. Ilmalämpöpumppu myös puhdistaa ilmaa, poistaa kosteutta ja viilentää kesäaikana. Kun ilmalämpöpumppu toimii osana rakennuksen varsinaista lämmitysjärjestelmää, säästetään lämmityskuluissa tuntuvasti. Vuoden lämmitysenergiasta jopa 2/3 on saatavissa ilmaiseksi.

Helppo asentaa kaikenlaisiin kohteisiin

Laitteisto koostuu ulkoyksiköstä, joka ottaa lämpöä ulkoilmasta ja sisäyksiköstä, joka luovuttaa lämmön kierrättämäänsä ilmaan sisätiloissa. Näitä yhdistävässä putkessa kiertää kylmäaine. Ilmalämpöpumppu on helppo ja edullinen asentaa ilman kaivuutöitä tai porauksia ja sopii sekä uusiin taloihin että saneerauskohteisiin.

Ilmalämpöpumppu myös jäähdyttää

Ilmalämpöpumppu toimii paitsi lämmitysratkaisuna myös jäähdytyksessä. Lisäksi se puhdistaa ilmaa ja poistaa kosteutta. Laitevalintaan kannattaa paneutua asiantuntijan avustuksella, jotta saavutetaan optimaalinen hyötysuhde ja kulut pysyvät kurissa. Lämpöpumpuilla voidaan päästä merkittäviin kustannussäästöihin.

Tyylikäs lämpöpumppu on osa sisustusta

Meiltä löydät myös laadukkaat design-lämpöpumput, joiden kansainvälisesti palkittu muotoilu hivelee silmää ja sopeutuu kotisi sisutukseen pelkistetyn tyylikkäästi.

Tilaa tästä katselmuskäynti

Elcool ja MV-Jäähdytys yhdistivät voimansa

Yhdistymisen myötä Elcoolin palvelualue on nyt valtakunnallinen ja käytössämme on MV-Jäähdytyksen varaosa- ja korvauslaitevarastot eri puolilla Suomea. Palvelemme asiakkaitamme nyt jo yli 200 hartiaisen henkilöstömme voimin. Tutustu tästä MV-Jäähdytyksen lämmitys -palveluihin.