Vedenjäähdyttimet

Hyödynnä vedenjäähdyttimien vapaajäähdytystä ja lämmöntalteenottoa!

Hyödy uudesta teknologiasta ja asiantuntijoidemme tuesta

Galletti

Galletti on keskittänyt laajan, alan huipputeknologiaa edustavan tuoterepertoaarinsa maahantuonnin ja myynnin kokonaan Elcool Oy:lle. Tarjoamme asiantuntijatukea paitsi laitevalintaan myös asennuksien hoitamiseen sekä laitteistojen käynnistyksiin ja säätämiseen.

Galletti on yksi euroopan suurimmista järjestelmätoimittajista ilmastointilaitteistojen ja vedenjäähdyttimien saralla. Galletin laitevalikoimasta löytyy huippu energiatehokkaat invertteritoimiset lämpöpumppu-vedenjäähdyttimet sekä laaja valikoima sisä- ja ulkoasenteisia vedenjäähdyttimiä. Tutustu Eurovent sertifioituihin Galletti vedenjäähdyttimiin sivuiltamme sekä ota yhteyttä myyntiimme.

Lauhdelämmön talteenotto kannattaa

Lauhdelämmön talteenotolla voidaan saada aikaan huomattavia säästöjä. Kannattaakin jo jäähdytysratkaisun suunnitteluvaiheessa miettiä, onko kompressorijäähdytyskaudella mahdollisia lämmön hyödyntämistarpeita esim. käyttö- tai prosessiveden esilämmityksessä. Useisiin laitteistoihin on hankinnan yhteydessä tehdaslisävarusteena saatavilla lämmön talteenottovaihdin.

Galletti vedenjäähdyttimet

Elcool ja MV-Jäähdytys yhdistivät voimansa

Yhdistymisen myötä Elcoolin palvelualue on nyt valtakunnallinen ja käytössämme on MV-Jäähdytyksen varaosa- ja korvauslaitevarastot eri puolilla Suomea. Palvelemme asiakkaitamme nyt jo yli 200 hartiaisen henkilöstömme voimin. Tutustu tästä MV-Jäähdytyksen jäähdytys -palveluihin.