Pienet jäähdytyslaitteet

Jäähdyttämällä kaivattua mukavuutta!

Jäähdyttämällä kaivattua mukavuutta!

Ilmalämpöpumppuratkaisuilla voidaan jäähdyttää niin huoneistot kuin toimistotkin

Huonelämpötilaa laskemalla ja kosteutta poistamalla saavutat miellyttävän oleskelu- tai työskentelyolosuhteen, näin varmistat työskentelyn tehokkuuden säilymisen myös helteillä.

Yhden sisäyksikön ratkaisuja löytyy aina 2 kilowatista 27 kilowattiin asti.

Multi-split malliston ulkoyksiköihin voi liittää 1-5 sisäyksikköä. Mallivaihtoehtoja sisäyksiköiksi löytyy High Wall-, Kasetti-, Kanavoitava ja Lattiamalli.

Helppo asentaa kaikenlaisiin kohteisiin

Laitteisto koostuu sisäyksiköstä tai sisäyksiköistä jotka ottavat lämpöä sisäilmasta, sekä ulkoyksiköstä joka luovuttaa lämmön kierrättämäänsä ilmaan ulkotiloissa. Näitä yhdistävässä putkessa kiertää kylmäaine. Ilmalämpöpumppu on helppo ja edullinen asentaa ja sopii sekä uusiin taloihin että saneerauskohteisiin.

Ilmalämpöpumppu myös lämmittää

Ilmalämpöpumppu toimii myös lämmitysratkaisuna ja puhdistaa sisäilmaa. Laitevalintaan kannattaa paneutua asiantuntijan avustuksella, jotta saavutetaan optimaalinen hyötysuhde ja kulut pysyvät kurissa. Oikein mitoitetuilla lämpöpumpuilla myös jäähdytys on saavutettuun mukavuuteen nähden erittäin edullista.

Toshiba

Elcool ja MV-Jäähdytys yhdistivät voimansa

Yhdistymisen myötä Elcoolin palvelualue on nyt valtakunnallinen ja käytössämme on MV-Jäähdytyksen varaosa- ja korvauslaitevarastot eri puolilla Suomea. Palvelemme asiakkaitamme nyt jo yli 200 hartiaisen henkilöstömme voimin. Tutustu tästä MV-Jäähdytyksen jäähdytys -palveluihin.