VRF-Järjestelmät

Vakiona lämpöpumppuominaisuus ja korkea EER!

Lyömätön hyötysuhde!

Mitä VRF tarkoittaa?

VRF on lyhenne sanoista Variable Refrigerant Flow eli vaihteleva kylmäainevirtausteknologia. Tätä teknologiaa käyttävä järjestelmä mahdollistaa jopa useiden kymmenien sisäyksiköiden liittämisen yhteen ulkoyksikköön. Kylmäaineen virtauksen vaihtelu toteutetaan joko invertteriohjatulla kompressorilla tai monella eri tilavuuden kompressorilla, jotka mukautuvat kiinteistön jäähdytys- ja lämmitystarpeisiin.

Miksi VRF-teknologia on järkevä valinta?

  • Yhden ulkoyksikön yhdistäminen moneen sisäyksikköön on energiatehokasta.
  • Voit valita jäähdytyksen tai lämmityksen.
  • Kehittyneimmät mallit mahdollistavat joidenkin sisäyksikköjen jäähdytyksen ja toisten lämmityksen samanaikaisesti toisistaan riippumatta. Tällaisissa tapauksissa järjestelmän energiansäästö on erityisen suuri.
  • Järjestelmä ei vaadi sisätiloihin erillistä konehuonetta.
  • Tarjoaa joustavasti eri tarkoituksiin sopivia yksiköitä.
  • Soveltuu hyvin toimisto-, myymälä-, hotelli-, kerrostalo- ja teollisuusrakennuksiin, niin saneeraus- kuin uudiskohteisiinkin.

Toshiba VRF-Tuotteet

Samsung-tuotteet

Mitsubishi-tuotteet

 

Elcool ja MV-Jäähdytys yhdistivät voimansa

Yhdistymisen myötä Elcoolin palvelualue on nyt valtakunnallinen ja käytössämme on MV-Jäähdytyksen varaosa- ja korvauslaitevarastot eri puolilla Suomea. Palvelemme asiakkaitamme nyt jo yli 200 hartiaisen henkilöstömme voimin. Tutustu tästä MV-Jäähdytyksen jäähdytys -palveluihin.