R-kioski luottaa Elcoolin jäähdytyslaitepalveluihin kaikissa kioskeissaan

R-KioskiR-kioski on ollut Elcoolin asiakas vuodesta 2006 asti.

Elcool toimittaa R-kioskille valtakunnallisesti elintarvikkeiden jäähdytykseen ja valmistukseen tarvittavat laitteistot sekä huolto- ja korjauspalvelut.

Rakennusmestari Jari Tapanainen R-kioski Oy:stä kertoo yhteistyöstä:

”Meillä on R-kioskikauppiaita Suomessa noin 480 kappaletta. Tämän kokonaisuuden hallitsemisessa sujuva yhteydenpito palveluntarjoajien kanssa on ratkaiseva tekijä. Jos vaikkapa äkillinen jäähdytyslaitteen korjaustarve tulee, on tiedon kuljettava välittömästi ja avun saavuttava paikalle nopeasti. Tämä on ollut Elcoolin valtti kaiken aikaa.”

Helppoa yhteistyötä

”Yhteydenpito Elcoolin väen kanssa on sujuvaa ja suoraa eikä turhia välikäsiä ole. Se, mikä on sovittu, on aina hoidettu kunnolla eikä jälkikäteen ole ollut tarvetta palata asioihin. Tämä on tilaajalle tulevaa helppoutta, arjessa kun on monta huolehdittavaa asiaa muutenkin.

Uusien jäähdytyslaitteiden hankkimisessa yhteistyö Elcoolin kanssa on hyvin yksinkertaista ja toimivaa. Annamme Elcoolille tilatiedot ja pohjakuvan, he mitoittavat laitteet ja asentavat ne paikoilleen ajallaan. Voimme luottaa siihen, että hommat hoituvat.”

Ketterä ja kykenevä toimija

”Vuodesta 2021 lähtien Elcool alkaa hoitaa valtakunnallisesti kaikkien R-kioskien kylmälaitteiden vuosihuollot. Vuosihuolto kattaa kaikkien kylmälaitteiden vuosihuollon sekä lakisääteiset tarkastukset. Sopimuksen myötä Elcool alkaa tehdä myös kioskien tilajäähdytysasennukset.

Valitsimme Elcoolin vuosihuoltojen palveluntarjoajaksi, sillä pitkä yhteinen historiamme on osoittanut, että heidän kanssaan asiat toimivat. Elcool on tarpeeksi pieni ja ketterä tämän vastuun hoitamiseen. Isoihin toimijoihin verrattuna Elcoolilla ei ole turhia välikäsiä, asioiden hoitaminen on nopeaa ja asiakaspalvelun taso erinomainen.

Toisaalta verrattuna pieniin paikallisiin toimijoihin Elcool on kuitenkin tarpeeksi iso, että se kykenee hoitamaan valtakunnallisen kokonaisuuden. Kentällä on todella tärkeää tietää, mikä on se taho, johon otetaan yhteyttä, jos tarvetta tulee. Yhden toimijan käyttäminen tuo tekemiseen selkeyttä.”

Luotettavaa ammattitaitoa

”Elcoolin vahvuus on ehdottomasti asiantuntevuus ja luotettavuus. Kiireisiinkin tilanteisiin on pysytty reagoimaan ja palvelu on ammattitaitoista. Elcool on ihmisläheinen toimija ja yhteyshenkilöt saa helposti kiinni. Voimme luottaa Elcoolin ammattitaitoon ja pidämme kynsin hampain kiinni näin hyvistä yhteistyökumppaneista”, Tapanainen toteaa.

 

Haluatko keskustella lisää Elcool Oy:n tarjoamista huoltopalveluista ja jäähdytysratkaisuista?

>> Ota yhteys myyntiimme myynti@elcool.fi.

Lisätietoja kertovat Sami Pahla +358 207 920 501 ja Jani Salo +358 207 920 503