”Jäähdytyslaitepalvelua vankalla ammattitaidolla ja hyvällä palvelulla”

Ollessaan töissä johtavassa kansainvälisessä rakennuskonsernissa Jarkko Malminen on ostanut Elcoolilta jäähdytyslaitepalveluita yli kymmeneen talonrakennuskohteeseen. Myös Malmisen nykyisen työnantajan Dimesko Oy:n palveluksessa yhteistyö Elcoolin kanssa on edelleen jatkunut.

Näin Malminen kertoo kokemuksistaan: ”Elcoolilta saa hyvää palvelua. Tämän voin kertoa noin 14 vuoden kokemuksella, jonka aikana yhteistyötä on tehty. Kohteina on ollut sekä isoja että pieniä talonrakennuskohteita. Elcoolin asennusajat ovat aina olleet sopimuksen mukaiset, aikataulut ovat pitäneet ja laitteet ovat olleet laadukkaita.”

Sujuvaa yhteistyötä

”Yhteistyö Elcoolin kanssa on aina ollut sujuvaa ja helppoa. Työmaan tapahtumiin ei ole tarvinnut puuttua eikä omaa resurssia ole tarvinnut käyttää työnjohdollisiin asioihin. Tarvittaessa Elcoolin henkilöstön saa todella helposti kiinni.

Verrattuna isojen ketjujen toimintaan Elcoolilla on yrityksenä ”kasvot”. Samat yhteyshenkilöt hoitavat asiakkuutta aina alusta loppuun asti ja tieto kulkee katkoksetta molempiin suuntiin ilman turhia välikäsiä. Näin syntyy luottamus, että asiat hoituvat.”

Aikataulut pitävät

”Elcoolin väki on aina sitoutunut tilaajan aikatauluihin ja määritteisiin ja niissä on pysytty. Toisaalta Elcoolin puolelta käsiä ei ole nostettu kertaakaan pystyyn, jos tilaajan aikatauluihin tulee muutoksia. Hyvin on saatu soviteltua sellaisetkin tilanteet, että ennakkotiedoista poiketen työmaalla pitäisi olla tekemässä jotain jo huomenna.

Laiteosaaminen näkyy Elcoolin toiminnassa siten, että kaikki tarvittavat materiaalit, tiedot ja esitteet toimitetaan nopeasti ja vaivattomasti. Yhteisissä suunnittelupalavereissa on aina saatu hyvin valmisteltu ja perusteltu näkemys siitä, että oikea laite tulee oikealle paikalleen. 14 vuoden aikana vain yksi laite on lähetetty takuuseen ja sekin hoidettiin mallikkaasti loppuun asti.”

Ammattitaitoa suunnittelusta asennukseen

”Elcoolin henkilöstöllä on lisäksi ammattitaitoa ottaa kantaa valmiisiin talotekniikkasuunnitelmiin ja olemmekin saaneet heiltä myös suunnittelutukea. Jäähdytyslaitteet eivät aina ole talotekniikkasuunnittelijoille vahvin laji ja Elcoolilta on aina saanut ammattitaitoisen näkökulman kokonaisuuden toimivuuteen. Olemme yhteistyössä parantaneet suunnitelmia siten, että kokonaisuus toimii paremmin loppukäyttäjälle”, kertoo Malminen.

”Elcoolin toiminnassa korostuvat erinomainen oman laitteiston tunteminen, ammattitaitoisuus, aikataulujen pitävyys sekä luotettava jälkihoito. Voin antaa täyden peukutuksen Elcoolin toiminnalle jäähdytyslaitepalvelun ammattilaisena ja suosittelen lämpimästi!”

Jos Elcool Oy:n osaaminen ja palvelut kiinnostavat – ole yhteydessä ja pyydä tarjous!

>> Ota yhteys myyntiimme myynti@elcool.fi.

Lisätietoja kertovat Jani Heinonen +358 207 920 505 ja Sami Pahla +358 207 920 501