”Elcool on sopivan kokoinen ja ammattitaitoinen kumppani”

M&J Fixing Oy on hotelli- ja erikoiskiinteistöjen kunnossapitoon ja huoltoon erikoistunut palvelutuottaja. Elcool on toiminut M&J Fixingin kumppanina isoissa projekteissa erityisesti hotellihuoneiden jäähdytyslaitteiden uusimisessa muun muassa Haikon kartanossa.

M&J Fixing Oy:n Toimitusjohtaja Juha Lehtinen kertoo yhteistyöstä Elcoolin kanssa: ”Yhteistyö Elcoolin kanssa on toiminut kaiken aikaa arvosanalla 9,5. Olen melko paljon vetänyt projekteja ja harvoin olen törmännyt urakoitsijaan, jolla hommat sujuvat näin saumattomasti. Elcoolin ammattitaitoon voi luottaa kaikissa urakan osa-alueissa jäähdytyslaitteistojen lisäksi myös LVIS-töiden osalta. Rakenteelliset muutokset, koteloinnit, sähkötyöt, kondenssiveden viemäröinnit, kaikki hoituvat. Kun yksi urakoitsija hoitaa kaikki osa-alueet, se on helppo tilaajallekin.”

Kokonaisurakka on kustannustehokas

”Elcool pystyy hoitamaan koko urakan alusta loppuun asti, mikä tekee kokonaisuuden hallinnan ja aikatauluttamisen huomattavan paljon helpommaksi kuin useammalle toimijalle paloitellun urakan. Turhia viivästyksiä ei pääse syntymään, sillä missään vaiheessa ei tarvitse odotella toisen urakoitsijan työn valmistumista. Kun tarvikkeetkin tulevat urakoitsijan kautta, voidaan olla varmoja myös siitä, että ne ovat juuri oikeaan aikaan työmaalla.

”Yhdeltä luukulta” toteutettava urakka tuo kustannustehokkuutta. Kokonaisvastuu urakasta on Elcoolilla ja tilaaja voi olla huoleton.”

Käytännönläheistä suunnitteluapua

”Jo projektin suunnitteluvaiheessa olemme pyytäneet Elcoolilta kommentit ja parannusehdotukset tilaajan kanssa tehtyyn alustavaan suunnitelmaan. Elcoolin ammattitaito näkyy siinä, että pari käyntiä kohteessa on riittänyt siihen, että he ovat osanneet ottaa suunnitelmaan kantaa, mitään jäykkää prosessia ei ole tarvittu. Elcoolin miehet tietävät, miten homma oikeasti käytännössä toimii.

Ammattitaito näkyy Elcoolin toiminnassa myös siten, että he pystyvät reagoimaan nopeasti, jos urakan kesken tulee eteen jotain odottamatonta. Heillä on kykyä antaa omia ehdotuksia, jolloin ei välttämättä tarvitse jäädä odottelemaan suunnittelijan kommenttia. Elcoolilla on ammattilaisen ”pelisilmää”.

Laadukkaisiin ammattilaitteisiin voi luottaa

”Elcoolin laiteosaamiseen voi luottaa. Meille on erityisen tärkeää, että laitteet ovat kerralla oikeanlaisia ja toimivia, kun työstämme kymmeniä huoneistoja yhtä aikaa. Elcool ei myy kiinankonttilaitteita, vaan laadukkaita ammattilaitteita ammattilaisille. Kaikki lupaukset laitteita koskien ovat täyttyneet.

Laadukkaiden laitteiden kohdalla toteutuu pitkän aikavälin elinkaariajattelu. Näitä laitteita ei tarvitse olla heti lähettämässä takuuseen ja jos jotain tulee, varaosia on hyvin saatavilla. Hintakin on näin ajateltuna hyvin perusteltu.”

Sopivan kokoinen kumppani

” Yhteistyökumppaniksi Elcool on juuri sopivan kokoinen. Se on resursseiltaan tarpeeksi suuri toimija urakoihin ja vikakeikkojenkin hoitamiseen, mutta tarpeeksi pieni toimiakseen ilman kankeaa byrokratiaa. Elcoolin palvelu on joustavaa ja esimerkiksi urakan aloittamisaikoja ja työskentelyaikoja on voitu säätää tilaajan tarpeen mukaan ilman ongelmia. Projektissa mukana olevat saa tarvittaessa nopeasti kiinni puhelimitse, jolloin asiat saadaan välittömästi eteenpäin, olipa kyseessä sitten iso tai pieni asia. Elcoolin toiminta on helposti lähestyttävää ja ihmisläheistä.

Tehdään mitä luvataan

”Urakoiden loppuunsaattaminen on Elcoolin puolelta hoidettu aina loistavasti. Jäähdytyslaitteiden käyttöönotto-opastukset on pidetty aina ajallaan. Jos jotain korjattavaa on jälkikäteen joskus harvoin ollut, ne on korjattu nopeasti ja sovitusti.

Elcool pelaa rehtiä peliä ja tekee sen, minkä lupaa. Kokonaisuuden hoitaminen tarjouspyynnöstä lähtien laitteiden loppuun asti säätämiseen saakka on aina sujunut hyvin”, Lehtinen toteaa.

Haluatko pyytää tarjouksen urakkaasi tai keskustella Elcool Oy:n tarjoamista palveluista ja toimintamallistamme?

>> Ota yhteys myyntiimme myynti@elcool.fi.

Lisätietoja kertovat Jani Heinonen +358 207 920 505 ja Sami Pahla +358 207 920 501